Accountmanager Energieoplossingen

Solliciteer nu

Accountmanager Energieoplossingen

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Energieoplossingen om ons team te komen versterken.

Full-time · Door heel Nederland

Ben jij de persoon die graag in gesprek gaat met klanten, onder het genot van een kopje koffie, om te brainstormen over hoe ze geld kunnen verdienen met hun opgewekte of toekomstige energie? Wil je je verdiepen in zonnepanelen, accu's en energiebeheersystemen? Dan bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons team als Accountmanager Energieoplossingen.

Wat ga je doen

In deze rol ontmoet je klanten op locatie en bespreek je met hen de mogelijkheden en uitdagingen op het gebied van energie. Je luistert naar hun behoeften en vertaalt deze naar concrete oplossingen. Je gaat vervolgens aan de slag om deze oplossingen uit te werken, waarbij je kunt rekenen op de kennis en ervaring van je collega's op de binnendienst voor complexere situaties. Na het uitwerken van een passend voorstel, presenteer je dit aan de klant en zorg je ervoor dat zij voor jou kiezen.

Na een succesvol verkoopgesprek, draag je de deal over aan de afdeling werkvoorbereiding. Terug op kantoor geniet je van een ontspannen sfeer en kun je even ontspannen met een biljartspel, een verfrissend drankje, of een heerlijk kopje koffie uit onze Bezzera koffiemachine.

Werving

Hoe kom je aan je klanten? Zestig procent van je leads komen uit bestaande klanten. Deze klanten hebben al zonnepanelen bij ons gekocht of hebben interesse getoond in de aanschaf van zonnepanelen. Deze klanten zijn actief te benaderen. De overige veertig procent haal je uit je eigen netwerk of nog op te bouwen netwerk. 

Wie zoeken wij

Wij zijn vooral op zoek naar mensen die het verkopen al onder de knie hebben of aan kunnen tonen dat het hun hart heeft. Om je op te leiden hebben wij een uniek en product-specifiek inwerkprogramma. Enige technische kennis of affiniteit is wel een grote pre.

Wat bieden wij

We bieden jou een salaris tussen de € 3.700 en € 4.700 per maand, plus vakantiegeld, pensioenregeling, 26 vakantiedagen, een bonusregeling en een leaseauto.

Solliciteer

Enthousiast geworden van deze vacature? We horen graag van je! Druk op de groene knop of stuur je cv en een motivatiebrief naar Renze Boersma, rboersma@zohd.nl. Voor vragen kan je Renze ook bereiken op (0342) 221 303.